Poleg vseh blagodejnih učinkov oljne masaže nam organsko pridelano kokosovo maslo nudi veliko vitamina E in antioksiantov ter deluje antimikrobsko. Masaža s kokosovim  maslom vlaži, revitalizira, zdravi in ščiti kožo. 100% naravno kokosovo maslo prekaša vsa mineralna olja in je koristno pri negi problematične kože.


Pri masaži uporabljamo: kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo. Poleg tega je bogato z vitamini A, B in E, ki varujejo kožo pred nastankom prostih radikalov, kar povzroča prezgodnje staranje kože, gube ter madeže. Kokosovo olje kožo tudi pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi. Ker se vpije globoko vanjo, jo okrepi in globinsko zdravi, izjemno učinkovito pa je tudi pri lajšanju posledic prekomernega sončenja.


V osnovi je olje snežno bele barve, saj je v trdi obliki. Tekoče postane pri 24°C. Ima značilen komaj zaznaven vonj po kokosu in je stabilno na zraku. Kakovostno BIO kokosovo maslo je rafinirano(prečiščeno) in pakirano v temnih plastenkah. Olju je dodana tudi esenca kokosa, da ima čudovit sladek vonj po kokosu.


  Tajska masaža s kokosovim maslom
Rezerviraj si svoj termin in nas pokliči na External link opens in new tab or window031 423 486 .